Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

KOSMO! :- OK COMPUTER SOLUTION KELUAR PAPER LAGI.

KOSMO! :- OK COMPUTER SOLUTION KELUAR PAPER LAGI.

Ok Computer Solution mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada Akhbar Kosmo! kerana sudi menyiarkan lagi artikel mengenai kami. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ok Computer Solution adalah sebuah syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan pembaikan dan penyelenggaraan komputer khususnya berjenama Apple, optimis untuk terus kukuh dalam segmen ini kerana permintaan terhadap perkhidmatan yang ditawarkan terus meningkat.
Pengasas syarikat, Muhammad Luqman Ayob berkata, meskipun trend masyarakat kini lebih teruja menggunakan tablet dan telefon mudah aluh pelbagai jenama, namun, segmen komputer riba masih diminati.
Malah ia memiliki kumpulan pelanggannya yang tersendiri terutama mereka yang menggunakan produk Apple.
Menurutnya, berdasarkan prestasi yang membanggakan itu, syarikat yang telah beroperasi sejak empat tahun lalu mengunjurkan perolehan jualan sebanyak 30 peratus pada tahun ini dan ia tidak gentar dengan persaingan sengit daripada syarikat utama berjenama popular.
" Tahun ini, kami akan meluaskan bidang pembaikan dan penyelenggaraan komputer daripada jenama Apple kepada jenama Toshiba dan telefon mudah alih seperti iPhone dan iPad."
"Ia bakal menjadi antara penyumbang kepada pendapatan syarikat pada masa depan," katanya ketika ditemui di sini baru-baru ini.
Muhammad Luqman menjelaskan, misi ini bakal direalisasikan melalui komitmen kakitangan dan usahawan yang dilatihnya yang memiliki kemahiran tinggi bagi memenuhi keperluan pengguna.
"Daripada Pangkalan data syarikat, kami kini memiliki lebih daripada 8000 pelanggan dan testimoni positif sentiasa diterima daripada pelanggan diseluruh negara.
"Ini kerana perkhidmatan pembaikan yang ditawarkan begitu kos efektif dan memenuhi keperluaan pelanggan serta menggunakan alat ganti tulen," jelasnya.
Tambah beliau, kekuatan syarikat ialah menawarkan perkhidmatan setiap hari meskipun pada cuti perayaan.
"Kami juga memberi tumpuaan terhadap aspek perkhidmatan selepas jualan yang mana setiap pelanggan akan menerima ucapan perghargaan melalui media sosial."
Syarikat kini memiliki 10 buah cawangan yang diuruskan usahawan muda. Antara cawangan sedia ada syarikat ialah di Johor Bahru, Bangi, Gombak, Shah Alam,Selangor;Nilai, Negeri Sembilan,  Taiping, Perak dan Melaka

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?