Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

BOLEH PERCAYA KE ANTIVIUS PERCUMA INI? | OKCS BANGI

Mudah percaya pada tawaran software percuma terutama Antivirus?




Adakah anda suka dan mudah percaya pada tawaran perisian percuma terutama anti virus?? Jangan
download sebarang!!

Kebiasaannya pengguna mudah suka dan tertarik serta mudah percaya dengan tawaran software
percuma yang diberikan terutama anti virus. Perisian yang di beri percuma itu sebenarnya mempunyai
tempoh had yang digunakan. Ia juga dikategorikan sebagai program shareware yang bertujuan untuk
memberi peluang kepada pengguna untuk membelinya. Apabila perisian itu tamat tempoh anda di
nasihatkan untuk beli perisian itu kerana antivirus itu akan bertukar menjadi virus dan ia akan
mendatangkan masalah kepada laptop seperti laptop akan menjadi lembab untuk berfungsi.


Masalah ini sering berlaku kepada pelajar yang menuntut di IPT. Kebanyakan dari mereka menganggap
anti virus percuma ini sama seperti anti virus berbayar. Sebenarnya terdapat banyak perbezaan yang
ketara. Antaranya dari segi 'protection' atau keselamatan yang disediakan. Selalunya anti virus yang
berbayar ini mempunyai anti spyware dan firewall. Sebaliknya jika menggunakan anti virus percuma ia
tidak berfungsi dengan sepenuhnya  dan laptop anda mungkin berpontensi di jangkiti virus.
Virus juga mampu merosakkan laptop anda secara tidak sedar.

Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang anti virus, anti virus percuma,  virus laptop free,
 anti virus free, download free anti virus, anti virus software, antivirus software, free anti virus download,
contoh anti virus, free antivirus, ok computer solution, computer solution shah alam, kedai komputer 
shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam, pickup and delivery service, 
pickup and delivery, delivery service 

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?