Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

Adakah anda KEJAM dengan laptop anda?? | OKCS BANGI


Adakah anda KEJAM dengan laptop anda?? Mari kita selidik kebenarannya..

Penjagaan laptop harus di ambil penekanan kepada pengguna yang tegar... 
Tahu mengguna tetapi tidak tahu untuk menjaganya. Laptop yang telah banyak 
berjasa pada anda, sedikitpun anda tidak ambil peduli tentang penjagaannya. 
Apabila sudah rosak barulah menggelabah nak service.. Anda memang 
pengguna yang KEJAM!!!



Apa masalah yang akan dihadapi apabila anda tidak menjaga laptop anda.

Pasti anda merasa pelik kenapa secara tiba-tiba laptop anda menjadi panas. Kipas 
kipas anda mengeluarkan angin yang panas. Laptop anda kerap kali mati atau 
restart secara sendiri. kadang-kadang baru on terus terpadam kat logo Windows. Jadi 
inilah masalah yang dihadapi oleh pengguna yang diketogorikan sebagai 
pengguna yang KEJAM!!


Mengapa ianya terjadi.


about laptop




about the laptop



Perkara sebegini adalah berpunca daripada chipset pada motherboard tidak mampu 
lagi untuk berfungsi seperti biasa. Kerana ia tidak dapat untuk mengawal haba 
yang dihasilkannya. Ini kerana ruangan udara pada kipas laptop telah tertutup oleh 
habuk ataupun material yang menghalang daripada udara masuk dan keluar. Jadi 
apa bila sudah sampai satu tahap yang menyebabkan chipset sudah tidak 
boleh lagi digunakan kerana telah terbakar dari dalamnya.

is laptop


laptop laptop laptop


it repair









Bilakah Waktu Terbaik Saya Servis Laptop?    <


it support


lap top


what laptop



Bagaimana untuk mengelakkan laptop anda rosak.


Menjaga laptop ini tidaklah sukar seperti anda fikirkan. Cukuplah anda service ia 
sekurang-kurangnya 6 bulan sekali. Bagi yang mahir untuk melakukannya sendiri 
mungkin tidak perlu mengeluarkan modal. Tetapi jika anda tidak pandai 
untuk mengendalinya, jangan memandai-mandai. Anda akan boleh menjadi pengguna 
yang lebih KEJAM!!. Mudah sahaja, hantar kepada yang pakar. Ia amat berbaloi 
pada kosnya. Daripada anda perlu mengeluarkan wang ringgit yang lebih besar 
apabila ia sudah rosak... Jadi fikirkan kebaikan lebih dari keburukan. Bak kata 
punjangga menyesal dahulu pendapat, sesal kemudian tiada guna lagi.. Elakkan 
diri dari menjadi pengguna yang KEJAM!!!. Kami di OK Computer Solution amat 
prihatin kepada anda...



which laptop







artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair chipset, service laptop, service motherboard, repair motherboard, service notebook, notebook computer service, ok computer solution bangi




SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS CALL/WASAP
KAMI 013-2986104 (Faiz)

-FB-ok computer solution bangi
-IG-ok computer solution bangi
-WAZE-ok computer solution bangi
-GOOGLE MAP-ok computer solution bangi






                              

Comments

Popular posts from this blog

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?