Posts

Showing posts from 2017

Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop

Image
Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop contoh gambar laptop hp pavilion 14 Hari ini admin ingin berkongi sikit masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang teruk . Banyak penguna laptop hp pavilion 14 mengadu dan juga  mengkritik kenapa laptop hp pavilion 14 ini menjadi slow dan selalu hang . Puas mencari kedai repair laptop sekitar bangi ini, susah betul nak cari sampai kena google akhirnya jumpa satu nama kedai computer iaitu o k computer solution bangi . Owner laptop hp pavilion 14 ini mengadu kepada kami laptop hp pavilion 14 beliau kerap hang dan application freeze ( maksudnya semua benda tak begerak, kena force shutdown laptop) (tekan button on lama-lama) Owner laptop hp pavilion 14 ini memberitahu kami sebelom ini laptop hp paviliom 14 beliau 2gb ram dan beliau tukar 2gb jadi 4gb ram , beliau memberitahu laptop dia l aju sekejap tak sampai sebulan jadi balik masalah laptop  slow dan hang ini , owner memb

SERVICE-REPAIR MACBOOK PUTRAJAYA

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami dari okcs bangi ( ok computer solution bangi ) ingin maklumkan kami menyediakan khidmat Service/Repair Macbook putrajaya. Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook dan imac tuan-tuan dan puan-puan. Seperti masalah tak boleh on tiba-tiba tiada display mahupun upgrade macbook,imac tuan/puan. Ok , saya ingin memberi tahu tidak perlu membuat temu janji kerana service kami berkonsepkan customer  walk in . YE betul hanya  walk in  dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan. MALAH, checking macbook/imac  FREE  kalau pergi center kena bayar betul tidak? ye kami check macbook/imac tuan/puan  FREE Upgrade SSD cleaning dust and change thermal paste cleaning dustt CHANGE NEW KEYBOARD MACBOOK PRO SERVICE IMAC AND CHANGE NEW HARD DISK FULL SERVICE WATER DAMAGE MACBOOK                                                                                 CUSTOMER REVIEW

SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Image
SERVICE LAPTOP-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA | OK COMPUTER SOLUTION BANGI Assalamualaikum dan salam sejahtera OKCS BANGI ingin memberi tahu bahawa kami menyediakan  SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA dah la murah lepastu laju pulak tu siap!! Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook,imac tuan-tuan dan puan-puan. SEPERTI MASALAH : =TIBA-TIBA TAK BOLEH ON =TIBA-TIBA RESTART SENDIRI =TIBA=TIBA TAKDE DISPLAY PULAK SEMALAM ADA POWER SUPPLY IMAC BURN (MEMYEBABKAN IMAC TAK BOLEH ON) =WATER DAMAGE (TAPI 50-50) Malah kami juga menjual sparepart laptop,macbook,imac   dan banyak lagi!!! SO, macam mana nak deal dengan ok computer solution bangi ini? SENANG JE korang tidak perlu buat temu janji, tidak perlu ambil nbr yang kena tunggu berjam2 mcm dekat center sana sini situ. tidak perlu!! hanya perlu walk in .YE betul hanya  walk in  dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan. MALAH, checking macbook/ima