Posts

Showing posts from 2017

Solved : Laptop Lenovo G400s keyboard Tertekan sendiri

Image
Solved : Laptop lenovo G400s Keyboard tertekan sendiri -
Kedai repair laptop Bangi

artikel harini tentang laptop lenovo g400s keyboard tertekan sendiri.
Mula2 customer ini datang dan memberitahu bahawa laptop beliau, kerap hang dan keyboard, kadang kadang ok. kadang kadang tak ok.
technician kami meminta beliau tinggalkan laptop, untuk Proses troubleshoot, serta check condition laptop.
Beliau juga membaritahu, beliau stress dgn masalah laptop macamni. Rasa nak buang je laptop ini . lepas 1jam 30min check condition rupa rupa kena reformat balik windows dia dan kena tukar keyboard baru. baru boleh guna seperti biasa
baru puas hati, boleh guna seperti biasa.


Menghadapi masalah yang sama seperti diatas? ataupun stress dengan laptop lembab? Kerja banyak tak silap sebabkan laptop slow? Buka application je terus not responding? 😫😫
.
ha boleh dm admin terus. kalau utk fast response! boleh whatsapp saya terus 😉
.
utk WhatsApp office
📲 www.wasap.my/60132986104
.
nak whatsapp admin terus pn …

SERVICE-REPAIR MACBOOK PUTRAJAYA

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami dari okcs bangi ( ok computer solution bangi ) ingin maklumkan kami menyediakan khidmat Service/Repair Macbook putrajaya.

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook dan imac tuan-tuan dan puan-puan. Seperti masalah tak boleh on tiba-tiba tiada display mahupun upgrade macbook,imac tuan/puan.

Ok , saya ingin memberi tahu tidak perlu membuat temu janji kerana service kami berkonsepkan customer walk in. YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE












CUSTOMER REVIEW








SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Image
SERVICE LAPTOP-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA | OK COMPUTER SOLUTION BANGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera OKCS BANGI ingin memberi tahu bahawa kami menyediakan SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA
dah la murah lepastu laju pulak tu siap!!

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook,imac tuan-tuan dan puan-puan.

SEPERTI MASALAH :

=TIBA-TIBA TAK BOLEH ON =TIBA-TIBA RESTART SENDIRI =TIBA=TIBA TAKDE DISPLAY PULAK SEMALAM ADA =WATER DAMAGE (TAPI 50-50)
Malah kami juga menjual sparepart laptop,macbook,imacdan banyak lagi!!!
SO, macam mana nak deal dengan ok computer solution bangi ini? SENANG JE korang tidak perlu buat temu janji, tidak perlu ambil nbr yang kena tunggu berjam2 mcm dekat center sana sini situ. tidak perlu!!
hanya perlu walk in .YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan. MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE