Posts

Showing posts from 2017

Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

SERVICE-REPAIR MACBOOK PUTRAJAYA

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami dari okcs bangi ( ok computer solution bangi ) ingin maklumkan kami menyediakan khidmat Service/Repair Macbook putrajaya.

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook dan imac tuan-tuan dan puan-puan. Seperti masalah tak boleh on tiba-tiba tiada display mahupun upgrade macbook,imac tuan/puan.

Ok , saya ingin memberi tahu tidak perlu membuat temu janji kerana service kami berkonsepkan customer walk in. YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE












CUSTOMER REVIEW








SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Image
SERVICE LAPTOP-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA | OK COMPUTER SOLUTION BANGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera OKCS BANGI ingin memberi tahu bahawa kami menyediakan SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA
dah la murah lepastu laju pulak tu siap!!

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook,imac tuan-tuan dan puan-puan.

SEPERTI MASALAH :

=TIBA-TIBA TAK BOLEH ON =TIBA-TIBA RESTART SENDIRI =TIBA=TIBA TAKDE DISPLAY PULAK SEMALAM ADA =WATER DAMAGE (TAPI 50-50)
Malah kami juga menjual sparepart laptop,macbook,imacdan banyak lagi!!!
SO, macam mana nak deal dengan ok computer solution bangi ini? SENANG JE korang tidak perlu buat temu janji, tidak perlu ambil nbr yang kena tunggu berjam2 mcm dekat center sana sini situ. tidak perlu!!
hanya perlu walk in .YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan. MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE