Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

REPAIR LAPTOP KAJANG | OKCS BANGI

SERVIS LAPTOP KAJANG | OKCS BANGI


KENAPA LAPTOP KERAP PANAS ?

laptop selalu panas kerana ruang udara pada kipas tertutup dengan habuk yang tebal mengakibatkan kipas dan chipset pada motherboard gagal berfungi dengan baik.
-Ye la kita kalau panas pun susah nak buat kerja betul tak?
-Sama seperti laptop kita.


                                              REPAIR LAPTOP KAJANG
                                              REPAIR LAPTOP KAJANG

                                              REPAIR LAPTOP KAJANG
Selain itu bukan habuk saja yang mengganggu malah thermal paste kering punca laptop cepat rosak (graphic chip burn) ,laptop tertiba jadi no display & pelbagai lagi kerosakkan.
                                            REPAIR LAPTOP KAJANG

APA YANG PATUT ANDA BUAT BAGI MENGELAKKAN PEKARA INI BELAKU ?

-SENANG SAJA
Servis 6bulan sekali sudah memadai bagi mengelakkan kerosakkan seperti chipset burn dan sebagainya.
-Ia seperti kereta ataupun moto diservis bila sampai masanya.
                                             REPAIR LAPTOP KAJANG

Kereta/moto tukar minyak hitam, laptop tukar thermal paste.
(Tak sampai 2jam pun servis laptop ini)

Jika ada sebarang pertanyaan boleh :
call / wasap kami terus di :

call/wasap : 013-2986104 (repair laptop kajang)
PM KAMI DI FACEBOOK :>>> OKCS BANGI <<< 

CUSTOMER REVIEWS
















Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?