Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

REPAIR LAPTOP KAJANG | OKCS BANGI

SERVIS LAPTOP KAJANG | OKCS BANGI


KENAPA LAPTOP KERAP PANAS ?

laptop selalu panas kerana ruang udara pada kipas tertutup dengan habuk yang tebal mengakibatkan kipas dan chipset pada motherboard gagal berfungi dengan baik.
-Ye la kita kalau panas pun susah nak buat kerja betul tak?
-Sama seperti laptop kita.


                                              REPAIR LAPTOP KAJANG
                                              REPAIR LAPTOP KAJANG

                                              REPAIR LAPTOP KAJANG
Selain itu bukan habuk saja yang mengganggu malah thermal paste kering punca laptop cepat rosak (graphic chip burn) ,laptop tertiba jadi no display & pelbagai lagi kerosakkan.
                                            REPAIR LAPTOP KAJANG

APA YANG PATUT ANDA BUAT BAGI MENGELAKKAN PEKARA INI BELAKU ?

-SENANG SAJA
Servis 6bulan sekali sudah memadai bagi mengelakkan kerosakkan seperti chipset burn dan sebagainya.
-Ia seperti kereta ataupun moto diservis bila sampai masanya.
                                             REPAIR LAPTOP KAJANG

Kereta/moto tukar minyak hitam, laptop tukar thermal paste.
(Tak sampai 2jam pun servis laptop ini)

Jika ada sebarang pertanyaan boleh :
call / wasap kami terus di :

call/wasap : 013-2986104 (repair laptop kajang)
PM KAMI DI FACEBOOK :>>> OKCS BANGI <<< 

CUSTOMER REVIEWS
















Comments

Popular posts from this blog

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA