Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

SOLVED : MASALAH MACBOOK OVERHEAT | OKCS BANGI

Servis macbook overheat & dan tempat repair macbook

Minggu lepas kami terima masalah macbook overheat yang dihadapi oleh Encik Kamarulzaman yang datang dari putrajaya..
Beliau menyatakan macbooknya kerap panas dan terpadam sendiri mengakibatkan kerja beliau banyak tertangguh.
Encik Kamarulzaman terus hubungi kami setelah di rekoman oleh kawannya.

Setelah kami check kami dapati macbook encik kamarulzaman penuh dengan habuk serta thermal paste kering mengakibatkan macbook overheat.

Setelah kami servis masalah macbook overheat beliau tidak berulang lagi.

Kini Encik Kamarulzaman boleh menggunakan macbooknya bagi menyiapkan kerja-kerja tertangguh tanpa sebarang masalah.

Jika korang menghadapi masalah macbook overheat call kami di talian
013-2986104


TEKAN SINI UTK CHAT KAMI!!!

>>>TEKAN SINI<<<
>>>TEKAN SINI<<<
>>>TEKAN SINI<<<


Dan anda boleh terus ke waze atau google map ke tempat kami.
waze: OK COMPUTER SOLUTION BANGI
google map: OK COMPUTER SOLUTION BANGI




macbook overheat

Comments

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA