Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

SOLVED : MASALAH MACBOOK OVERHEAT | OKCS BANGI

Servis macbook overheat & dan tempat repair macbook

Minggu lepas kami terima masalah macbook overheat yang dihadapi oleh Encik Kamarulzaman yang datang dari putrajaya..
Beliau menyatakan macbooknya kerap panas dan terpadam sendiri mengakibatkan kerja beliau banyak tertangguh.
Encik Kamarulzaman terus hubungi kami setelah di rekoman oleh kawannya.

Setelah kami check kami dapati macbook encik kamarulzaman penuh dengan habuk serta thermal paste kering mengakibatkan macbook overheat.

Setelah kami servis masalah macbook overheat beliau tidak berulang lagi.

Kini Encik Kamarulzaman boleh menggunakan macbooknya bagi menyiapkan kerja-kerja tertangguh tanpa sebarang masalah.

Jika korang menghadapi masalah macbook overheat call kami di talian
013-2986104


TEKAN SINI UTK CHAT KAMI!!!

>>>TEKAN SINI<<<
>>>TEKAN SINI<<<
>>>TEKAN SINI<<<


Dan anda boleh terus ke waze atau google map ke tempat kami.
waze: OK COMPUTER SOLUTION BANGI
google map: OK COMPUTER SOLUTION BANGI




macbook overheat

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?