Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

SOLVED : MASALAH MACBOOK OVERHEAT | OKCS BANGI

Servis macbook overheat & dan tempat repair macbook

Minggu lepas kami terima masalah macbook overheat yang dihadapi oleh Encik Kamarulzaman yang datang dari putrajaya..
Beliau menyatakan macbooknya kerap panas dan terpadam sendiri mengakibatkan kerja beliau banyak tertangguh.
Encik Kamarulzaman terus hubungi kami setelah di rekoman oleh kawannya.

Setelah kami check kami dapati macbook encik kamarulzaman penuh dengan habuk serta thermal paste kering mengakibatkan macbook overheat.

Setelah kami servis masalah macbook overheat beliau tidak berulang lagi.

Kini Encik Kamarulzaman boleh menggunakan macbooknya bagi menyiapkan kerja-kerja tertangguh tanpa sebarang masalah.

Jika korang menghadapi masalah macbook overheat call kami di talian
013-2986104


TEKAN SINI UTK CHAT KAMI!!!

>>>TEKAN SINI<<<
>>>TEKAN SINI<<<
>>>TEKAN SINI<<<


Dan anda boleh terus ke waze atau google map ke tempat kami.
waze: OK COMPUTER SOLUTION BANGI
google map: OK COMPUTER SOLUTION BANGI




macbook overheat

Comments

Popular posts from this blog

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi