Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG

OK COMPUTER SOLUTION BANGI | OKCS BANGI
JAWATAN KOSONG DI BANGI,KAJANG


JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI BANGI,KAJANG



Peluang kepada Pelajar yang mencari tempat praktikal.
Kekosongan adalah
1. IT Technician - Repair,Troubleshoot PC and Laptop dan sekutunya
2. Customer Service
Jumlah yang diperlukan seramai 5 orang.
Untuk makluman 
1. elaun atas budi bicara komitmen kesungguhan
2. Jangka masa adalah 3 bulan ke atas.
3. Hostel tidak disediakan. (Cari Sendiri)
Pada yang berminat sila sertakan :
1. Surat Praktikal
2. Resume lengkap bersama gambar
3. Surat pengesahan dari Pihak Kolej atau Universiti Dan hantarkan permohonan ke email okcsbangi@gmail.com atau hubungi Faiz / hakim di talian 0162681431
Responsibilities and Duties
syarat utama :
1. Solat 5 waktu
2. Ingin Timba pengalaman baru
3. Sedia beri komitmen 200%
4. Minat 100%
5. Sedia terima apa sahaja tugasan dan belajar melaluinya
Qualifications and Skills
Peluang kepada Pelajar yang mencari tempat praktikal.
Benefits
InsyaAllah selepas tamat praktikal di tempat kami, munkin satu masa nanti anda sendiri boleh buka kedai computer atau bisnes anda sendiri.
bertutur dengan customer dengan baik dan yakin tanpa tersekat2
mampu menyelesaikan masalah dengan sendiri tanpa pertolongan orang lain
Job Type: Full-time
Elaun: RM250.00 to RM350.00 /month 
JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI BANGI,KAJANG

#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG

Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi