Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG

OK COMPUTER SOLUTION BANGI | OKCS BANGI
JAWATAN KOSONG DI BANGI,KAJANG


JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI BANGI,KAJANG



Peluang kepada Pelajar yang mencari tempat praktikal.
Kekosongan adalah
1. IT Technician - Repair,Troubleshoot PC and Laptop dan sekutunya
2. Customer Service
Jumlah yang diperlukan seramai 5 orang.
Untuk makluman 
1. elaun atas budi bicara komitmen kesungguhan
2. Jangka masa adalah 3 bulan ke atas.
3. Hostel tidak disediakan. (Cari Sendiri)
Pada yang berminat sila sertakan :
1. Surat Praktikal
2. Resume lengkap bersama gambar
3. Surat pengesahan dari Pihak Kolej atau Universiti Dan hantarkan permohonan ke email okcsbangi@gmail.com atau hubungi Faiz / hakim di talian 0162681431
Responsibilities and Duties
syarat utama :
1. Solat 5 waktu
2. Ingin Timba pengalaman baru
3. Sedia beri komitmen 200%
4. Minat 100%
5. Sedia terima apa sahaja tugasan dan belajar melaluinya
Qualifications and Skills
Peluang kepada Pelajar yang mencari tempat praktikal.
Benefits
InsyaAllah selepas tamat praktikal di tempat kami, munkin satu masa nanti anda sendiri boleh buka kedai computer atau bisnes anda sendiri.
bertutur dengan customer dengan baik dan yakin tanpa tersekat2
mampu menyelesaikan masalah dengan sendiri tanpa pertolongan orang lain
Job Type: Full-time
Elaun: RM250.00 to RM350.00 /month 
JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI BANGI,KAJANG

#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG
#JAWATAN KOSONG 2019 DI BANGI,KAJANG

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?