Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)

JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI KEMASUKKAN SEGERA

OK COMPUTER SOLUTION BANGI | OKCS BANGI


Peluang kepada Pelajar yang mencari tempat praktikal.
Kekosongan adalah
1. IT Technician - Repair,Troubleshoot PC and Laptop dan sekutunya
2. Customer Service
Jumlah yang diperlukan seramai 5 orang.
Untuk makluman 
1. elaun atas budi bicara komitmen kesungguhan
2. Jangka masa adalah 3 bulan ke atas.
3. Hostel tidak disediakan. (Cari Sendiri)
Pada yang berminat sila sertakan :
1. Surat Praktikal
2. Resume lengkap bersama gambar
3. Surat pengesahan dari Pihak Kolej atau Universiti Dan hantarkan permohonan ke email okcsbangi@gmail.com atau hubungi Faiz / hakim di talian 0132986104
Responsibilities and Duties
syarat utama :
1. Solat 5 waktu
2. Ingin Timba pengalaman baru
3. Sedia beri komitmen 200%
4. Minat 100%
5. Sedia terima apa sahaja tugasan dan belajar melaluinya
Qualifications and Skills
Peluang kepada Pelajar yang mencari tempat praktikal.
Benefits
InsyaAllah selepas tamat praktikal di tempat kami, munkin satu masa nanti anda sendiri boleh buka kedai computer atau bisnes anda sendiri.
bertutur dengan customer dengan baik dan yakin tanpa tersekat2
mampu menyelesaikan masalah dengan sendiri tanpa pertolongan orang lain
Job Type: Full-time
Elaun: RM250.00 to RM350.00 /month 


#JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)
#JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)
#JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)
#JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)
#JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)
#JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)
#JAWATAN KOSONG LATIHAN INDUSTRI (KEMASUKKAN SECEPAT MUNKIN)



Comments

Popular posts from this blog

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi