Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

KEDAI COMPUTER BANDAR BARU BANGI | OKCS BANGI

KEDAI COMPUTER BANDAR BARU 

Mencari kedai computer sekitar bangi?

kedai kami berada di bangi











WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 

WAZE : OK COMPUTER SOLUTION BANGI

#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah #kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang #kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah


                                                                  contoh service laptop  













































#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah #kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang #kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah














Comments

Popular posts from this blog

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?