Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

KEDAI COMPUTER BANDAR BARU BANGI | OKCS BANGI

KEDAI COMPUTER BANDAR BARU 

Mencari kedai computer sekitar bangi?

kedai kami berada di bangi











WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 

WAZE : OK COMPUTER SOLUTION BANGI

#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah #kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang #kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah


                                                                  contoh service laptop  













































#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah #kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang #kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah














Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?