Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

KEDAI COMPUTER BANDAR BARU BANGI | OKCS BANGI

KEDAI COMPUTER BANDAR BARU 

Mencari kedai computer sekitar bangi?

kedai kami berada di bangi











WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 

WAZE : OK COMPUTER SOLUTION BANGI

#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah #kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang #kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah


                                                                  contoh service laptop  













































#kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang
#kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah #kedai computer bandar baru bangi #kedai computer sekitar bangi #kedai computer kajang #kedai computer sekitar kajang #kedai computer murah














Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi