Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

REPAIR MACBOOK-IMAC-PUTRAJAYA

REPAIR MACBOOK-IMAC-PUTRAJAYA | OKCS BANGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera, okcs bangi atau aka OK COMPUTER SOLUTION BANGI
ingin maklumkan bahawa kami menyediakan perkhidmatan REPAIR & SERVICE MACBOOK SERTA IMAC.

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook dan imac tuan-tuan dan puan-puan. Seperti masalah tak boleh on tiba-tiba tiada display mahupun upgrade macbook,imac tuan/puan.

Ok , saya ingin memberi tahu tidak perlu membuat temu janji kerana service kami berkonsepkan customer walk in. YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE














Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 







Comments

  1. In many ways the MacBook Air works the same as an iPhone or iPad except it has an onboard computer and a battery life that stands up longer than any other comparable product on the market.how to speed up mac, clean my mac

    ReplyDelete
  2. Different systems need different types of the RAM. MacBooks would use a different RAM than the desktop Macs How to speed up my macbook

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?