Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop

Image
Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop
Hari ini admin ingin berkongi sikit masalah laptop hp pavilion 14slow dan hangteruk. Banyak pengunalaptop hp pavilion 14mengadu dan juga mengkritik kenapa laptop hp pavilion 14 ini menjadi slow dan selalu hang.
Puas mencari kedai repair laptop sekitar bangi ini, susah betul nak cari sampai kena google akhirnya jumpa satu nama kedai computer iaitu ok computer solution bangi.
Owner laptop hp pavilion 14 ini mengadu kepada kami laptop hp pavilion 14 beliau kerap hang dan application freeze( maksudnya semua benda tak begerak, kena force shutdown laptop)(tekan button on lama-lama)

Owner laptop hp pavilion 14 ini memberitahu kami sebelom ini laptop hp paviliom 14 beliau 2gb ram dan beliau tukar 2gb jadi 4gb ram, beliau memberitahu laptop dia laju sekejap tak sampai sebulan jadi balik masalah laptop  slow dan hang ini, owner memberitahu dia sangat-sangat STRESS dah la kerja banyak tidak siap, serta masa tengah nak present…

SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

SERVICE LAPTOP-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA | OK COMPUTER SOLUTION BANGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera OKCS BANGI ingin memberi tahu bahawa kami menyediakan SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA
dah la murah lepastu laju pulak tu siap!!

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook,imac tuan-tuan dan puan-puan.

SEPERTI MASALAH :

=TIBA-TIBA TAK BOLEH ON
=TIBA-TIBA RESTART SENDIRI
=TIBA=TIBA TAKDE DISPLAY PULAK SEMALAM ADA
POWER SUPPLY IMAC BURN (MEMYEBABKAN IMAC TAK BOLEH ON)
=WATER DAMAGE (TAPI 50-50)

Malah kami juga menjual sparepart laptop,macbook,imac dan banyak lagi!!!

SO, macam mana nak deal dengan ok computer solution bangi ini?
SENANG JE korang tidak perlu buat temu janji, tidak perlu ambil nbr yang kena tunggu berjam2 mcm dekat center sana sini situ. tidak perlu!!

hanya perlu walk in .YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE































CUSTOMER REVIEW










Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 






Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh