Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

SERVICE LAPTOP-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA | OK COMPUTER SOLUTION BANGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera OKCS BANGI ingin memberi tahu bahawa kami menyediakan SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA
dah la murah lepastu laju pulak tu siap!!

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook,imac tuan-tuan dan puan-puan.

SEPERTI MASALAH :

=TIBA-TIBA TAK BOLEH ON
=TIBA-TIBA RESTART SENDIRI
=TIBA=TIBA TAKDE DISPLAY PULAK SEMALAM ADA
POWER SUPPLY IMAC BURN (MEMYEBABKAN IMAC TAK BOLEH ON)
=WATER DAMAGE (TAPI 50-50)

Malah kami juga menjual sparepart laptop,macbook,imac dan banyak lagi!!!

SO, macam mana nak deal dengan ok computer solution bangi ini?
SENANG JE korang tidak perlu buat temu janji, tidak perlu ambil nbr yang kena tunggu berjam2 mcm dekat center sana sini situ. tidak perlu!!

hanya perlu walk in .YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE































CUSTOMER REVIEW










Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 






Comments

Popular posts from this blog

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi