Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

SERVICE LAPTOP-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA | OK COMPUTER SOLUTION BANGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera OKCS BANGI ingin memberi tahu bahawa kami menyediakan SERVICE-MACBOOK-MURAH-BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA
dah la murah lepastu laju pulak tu siap!!

Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook,imac tuan-tuan dan puan-puan.

SEPERTI MASALAH :

=TIBA-TIBA TAK BOLEH ON
=TIBA-TIBA RESTART SENDIRI
=TIBA=TIBA TAKDE DISPLAY PULAK SEMALAM ADA
POWER SUPPLY IMAC BURN (MEMYEBABKAN IMAC TAK BOLEH ON)
=WATER DAMAGE (TAPI 50-50)

Malah kami juga menjual sparepart laptop,macbook,imac dan banyak lagi!!!

SO, macam mana nak deal dengan ok computer solution bangi ini?
SENANG JE korang tidak perlu buat temu janji, tidak perlu ambil nbr yang kena tunggu berjam2 mcm dekat center sana sini situ. tidak perlu!!

hanya perlu walk in .YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE































CUSTOMER REVIEW










Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 






Comments

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA