Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

SOLVED : MASALAH CAMERA P9 LITE KABUR. | OKCS BANGI


 MASALAH CAMERA P9 LITE KABUR.

Assalamualaikum minggu ini kami terima masalah cemera p9 lite kabur, akibat terjatuh.
En izzat yang berasa kurang senang hati dan kecewa akibat cemera p9 lite dia kabur akibat jatuh atas kecualiannya sendiri.

Dengan berasa tidak senang hari en izzat terus google mencari kedai repair yang berhampiran dengannya dan terpamparlah ok computer solution bangi.

en izzat terus datang ke kedai kami, dan memberitahu kami camera p9 litenya kabur.
setelah kami buat checking ia adalah hanya masalah pada camera belakangnya pecah (glass camera pecah)

setelah siap tukar glass camera belakangnya itu en izzat berasa senang hati, dapat melihat cemera p9 lite nya berfungi seperti biasa.








sesiapa yang mengalami masalah seperti en izzat boleh terus pm kat di


WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 

Comments

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA