Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

SOLVED : MASALAH CAMERA P9 LITE KABUR. | OKCS BANGI


 MASALAH CAMERA P9 LITE KABUR.

Assalamualaikum minggu ini kami terima masalah cemera p9 lite kabur, akibat terjatuh.
En izzat yang berasa kurang senang hati dan kecewa akibat cemera p9 lite dia kabur akibat jatuh atas kecualiannya sendiri.

Dengan berasa tidak senang hari en izzat terus google mencari kedai repair yang berhampiran dengannya dan terpamparlah ok computer solution bangi.

en izzat terus datang ke kedai kami, dan memberitahu kami camera p9 litenya kabur.
setelah kami buat checking ia adalah hanya masalah pada camera belakangnya pecah (glass camera pecah)

setelah siap tukar glass camera belakangnya itu en izzat berasa senang hati, dapat melihat cemera p9 lite nya berfungi seperti biasa.








sesiapa yang mengalami masalah seperti en izzat boleh terus pm kat di


WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?