Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

SOLVED : MASALAH IMAC CANNOT ON ( TAK BOLEH ON ) | OKCS BANGI

MASALAH IMAC CANNOT ON ( TAK BOLEH ON )


Assalamualaikum hari ni kita dapat masalah imac cannot on ( tak boleh on)

sebelom admin cerita lebih lanjut, owner imac ini dr REMBAU (rembau most wanted yo ) :D iaitu encik hadi.

encik hadi mengunakan imacnya seperti biasa utk menyiapkan kerja harian beliau, berikut hari seterusnya secara tiba tiba imac beliau cannot on ( tak boleh on )

selepas pelbagai cara en hadi cuba hidupkan imacnya tetapi hasilnya tetap sama.
imac tetap tak boleh on (cannot on)

masalah ini amat memeningkan beliau dengan kerja berlambat yang belom siap.
dengan itu beliau mengambil keputusan menghantar imac beliau terus kepada kami di ok computer solution bangi. (return customer)


setelah kami check imac beliau ada maslah di power supplynya sudah terbakar, akibat itu imac beliau tidak boleh on (cannot on)

setelah beliau setuju dengan harga yang di tawarkan kami terus repalace part yang rosak tu dengan part yang baru.

selepas siap imac beliau, beliau amat gembira dapat melihat imacnya hidup kembali,
dengan itu en hadi dpt menyiapkan kerjanya tanpa sebarang masalah..

kepada anda yang mengalami masalah imac cannot on ( tak boleh on )
boleh PM kami atau WHATSAPP kami di


WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 


Comments

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA