Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

LAPTOP PALING LATEST KELUARAN ACER!!

LAPTOP PALING LATEST KELUARAN ACER!!



Acer Swift 7 (2018): Specs
  • 14in (1920 x 1080) IPS glossy with Gorilla Glass NT, touchscreen
  • 7th-gen Intel Core i7
  • Windows 10
  • 8GB RAM DDR3
  • 256GB SSD
  • 802.11b/g/n/ac 2x2
  • 2 USB-C 3.1 port
  • HD webcam
  • Digital array mic
  • 3.5mm headset jack
  • UK tiled backlit keyboard
  • 10 hour battery life 8.98mm
  • 1.2kg





                                 MENCARI KEDAI REPAIR LAPTOP CLICK SINI >>>> CLICK<<<<<
                                MENCARI KEDAI REPAIR LAPTOP CLICK SINI>>>> CLICK<<<<<
                                        MENCARI KEDAI REPAIR LAPTOP CLICK SINI >>>> CLICK<<<<<
  MENCARI KEDAI REPAIR LAPTOP CLICK SINI >>>> CLICK<<<<<



  MENCARI KEDAI REPAIR LAPTOP CLICK SINI >>>> CLICK<<<<<



SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS CALL/WASAP
KAMI 013-2986104 (HAKIM/FAIZ)

-FB-ok computer solution bangi
-IG-ok computer solution bangi
-WAZE-ok computer solution bangi
-GOOGLE MAP-ok computer solution bangi




                              



























Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi