Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

SERVICE-REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM

SERVICE-REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami dari okcs bangi ( ok computer solution bangi ) ingin maklumkan kami menyediakan khidmat SERVICE-REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM
Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook dan imac tuan-tuan dan puan-puan. Seperti masalah tak boleh on tiba-tiba tiada display mahupun upgrade macbook,imac tuan/puan.

Ok , saya ingin memberi tahu tidak perlu membuat temu janji kerana service kami berkonsepkan customer walk in. YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE



Upgrade SSD cleaning dust and change thermal paste

cleaning dustt






CHANGE NEW KEYBOARD MACBOOK PRO

SERVICE IMAC AND CHANGE NEW HARD DISK

FULL SERVICE WATER DAMAGE MACBOOK

                                                                                CUSTOMER REVIEW











Ada masalah dengan macbook?

Tidak Tahu Dimana Kedai yang Repair Macbook Murah?

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<



Mencari kedai computer berhampiran SHAH ALAM!!??

>>> click sini!!!!!<<<
kalau nk wasap terus?!!
tekan terus >>>60182131633<<<
facebook pun ada boleh tekan terus!!! >>>okcs shah alam<<<



PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 

REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?