Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

SERVICE-REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM

SERVICE-REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami dari okcs bangi ( ok computer solution bangi ) ingin maklumkan kami menyediakan khidmat SERVICE-REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM
Bukan itu sahaja kami jugak menbaiki masalah atau kerosakkan pada macbook dan imac tuan-tuan dan puan-puan. Seperti masalah tak boleh on tiba-tiba tiada display mahupun upgrade macbook,imac tuan/puan.

Ok , saya ingin memberi tahu tidak perlu membuat temu janji kerana service kami berkonsepkan customer walk in. YE betul hanya walk in dan kami akan check terus masalah macbook tuan/puan.
MALAH, checking macbook/imac FREE kalau pergi center kena bayar betul tidak?
ye kami check macbook/imac tuan/puan FREE



Upgrade SSD cleaning dust and change thermal paste

cleaning dustt






CHANGE NEW KEYBOARD MACBOOK PRO

SERVICE IMAC AND CHANGE NEW HARD DISK

FULL SERVICE WATER DAMAGE MACBOOK

                                                                                CUSTOMER REVIEW











Ada masalah dengan macbook?

Tidak Tahu Dimana Kedai yang Repair Macbook Murah?

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<



Mencari kedai computer berhampiran SHAH ALAM!!??

>>> click sini!!!!!<<<
kalau nk wasap terus?!!
tekan terus >>>60182131633<<<
facebook pun ada boleh tekan terus!!! >>>okcs shah alam<<<



PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 

REPAIR-MACBOOK-LAPTOP-SRI KEMBANGAN-PUCHONG-SHAH ALAM

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?