Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

SOLVED : LAPTOP CQ40 NO DISPLAY

SOLVED : LAPTOP CQ40 NO DISPLAY

assalamualaikum harini ada kita dengan encik hazim yang mengadu laptop beliau tiada paparan pada screen.

beliau mengadu laptop beliau tiada paparan pada screen yang amat-amat mengganggu beliau untuk buat kerja yang banyak tertangguh..

Setelah diagnostic oleh kami, kami dapati laptop beliau mengalami masalah chipset graphic problem.

seterusnya beliau setuju dengan harga yang ditawarkan oleh kami, untuk membaiki masalah tiada paparan.

setelah siap repair chipset graphic tersebut beliau tiada paparan pada screen.
tiada lagi laptopnya kembali pulih seperti sedia kala, malah beliau dapat menyiapkan kerja-kerja tertangguh beliau..

semoga segala urusan encik hazim dimudahkan.



Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH >>>60132986104<<<

PM KAMI DI FACEBOOK  :>>> OKCS BANGI <<< 


Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?