Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

SOLVED : MASALAH WIFI TIDAK BOLEH CONNECT

MASALAH WIFI TIDAK BOLEH CONNECT

ini encik taqiuddin dari bangi. beliau mengadu masalah wifi tidak boleh connect dan tidak boleh shutdown.

Encik taqiuddin sebelom ini pernah menghantr laptopnya di okcs damansara (HQ)

Beliau dapat tahu yang ok computer solution ada buka berdekatan di bangi.
jadi encik taqiuddin terus menghantr laptopnya dan mengadu masalah wifi tidak boleh connect & tak boleh shutdown dan ini amat stress kerana masalah wifi tidak boleh connect.

setelah diagnostic oleh kami, kami dapti laptop beliau telah dijangkiti virus

kami suggest pada beliau untuk buat format serta clenning dust pada laptopnya dan beliau setuju..

setelah siap, laptop encik taqiuddin beroperasi seperti biasa malah beliau kata amat2 laju dr sebelom ini..
malah masalah wifi tidak boleh connect dan tak boleh shut down telah pun selesai.

terima kasih encik taqiuddin kerana menpercayai service kami.
semoga segala urusan dimudahkan

#laptopTakBolehShutDown #laptopWifiRosak



SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS CALL/WASAP
KAMI 013-2986104 (Hakim)

-FB-ok computer solution bangi
-IG-ok computer solution bangi
-WAZE-ok computer solution bangi
-GOOGLE MAP-ok computer solution bangi




                              

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?