Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

Kedai repair laptop macbook | okcs bangi


Kedai repair laptop macbook |okcs bangi

kedai repair laptop macbook !! kedai kami terletak seksyen 12 sungai merab perantau hill
depan sikit akan nampak pintu gerbang masuk pintu gerbang itu
kedai kami hujung sekali!





















kedai repair laptop macbook 2018 kami buka dari 10pagi sehingga 9malam


mencari kedai repair laptop macbook 2018? boleh pergi ke page baru kami di sini

https://okcsbangisa.com/kedai-repair-laptop-macbook-2/




boleh whatsapp kami di sini >>> 60132986104 <<< tekan sini
ataupun PM kami di facebook >>> okcs bangi <<< tekan sini
google map >>> ok computer solution bangi <<< tekan sini
waze >>> ok computer solution bangi <<< tekan sini
check laptop adalah FREE
KEDAI REPAIR LAPTOP MACBOOK PROBLEM? BOLEH SOLVED SENDIRI TEKAN LINK DI BAWAH

Comments

Popular posts from this blog

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi