Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

Kedai repair laptop macbook | okcs bangi


Kedai repair laptop macbook |okcs bangi

kedai repair laptop macbook !! kedai kami terletak seksyen 12 sungai merab perantau hill
depan sikit akan nampak pintu gerbang masuk pintu gerbang itu
kedai kami hujung sekali!





















kedai repair laptop macbook 2018 kami buka dari 10pagi sehingga 9malam


mencari kedai repair laptop macbook 2018? boleh pergi ke page baru kami di sini

https://okcsbangisa.com/kedai-repair-laptop-macbook-2/




boleh whatsapp kami di sini >>> 60132986104 <<< tekan sini
ataupun PM kami di facebook >>> okcs bangi <<< tekan sini
google map >>> ok computer solution bangi <<< tekan sini
waze >>> ok computer solution bangi <<< tekan sini
check laptop adalah FREE
KEDAI REPAIR LAPTOP MACBOOK PROBLEM? BOLEH SOLVED SENDIRI TEKAN LINK DI BAWAH

Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?