Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI


REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

Mencari kedai repair laptop di bangi kajang mahupun anda diputrajaya?
Kebetulan kedai kami berada di seksyen 12 sungai merab
Jalan menghala ke uniten.


  • Untuk pengetahuan puan-puan dan tuan-tuan  kedai kami berkonsep customer walk-in
    ye betul walk-in terus datang tidak perlu buat appointment kecuali untuk interview LI.
  • Kedai kami bukan sahaja repair laptop malah tukar alat ganti laptop seperti :
    -battery
    -charger
    -hardisk
    -screen
    -dan sebagainya
  • Dan juga, bukan setakat repair laptop malah kita juga repair macbook,

    Ada soalan? macbook tak boleh on, semalam boleh on hari ini tiba-tiba tak boleh on pulak? kerja dah banyak tak silap adoi macam mana ye?
  • Soalan kedua? macbook tak ada display, adoi dah la ada presentation kena buat jap lagi nak kena hantar macam mana ini? Stress la macam ni.

    Soalan ketiga? macbook tiba-tiba restart sendiri? baru je on tiba-tiba dia restart, adoi dengan kerja tak banyak siap lagi, boleh dapat DARAH TINGGI macam ini macbook ini buat.
  • Macbook atau laptop dua-dua sama je kalau problem.
  • Anda terasa stress dengan laptop atau macbook anda? slow macam siput, siap boleh bancuh air kopi? adakah slow sampai dia stack dekat logo apple ataupun di loding screen?
  • Boleh hantar kepada untuk buat checkup! Checkup FREE SHAJA.. FREEEEEEEEEEE tak perlu bayar apa-apa. Check problem + troubleshoot = FREE
  • Kalau pergi center kena bayar. RUGI LAA kami check free je!...


LOCATION KEDAI?

Kedai kami berada di seksyen 12 jalan sungai merab berhampiran perantau hil, depan sikit perantau hill akan nampak satu pintu gerbang besar, masuk pintu gerbang itu, Restoran RNZ
kedai kita sebelah kedai makan itu.

25min- DARI IOI CITY MALL PUTRAJAYA
15min- DARI UNITEN
10min- DARI KILANG DENSO
5min- DARI PETRONAS SEKSYEN 12

whatsapp = 60132986104
Google map = Okcs Bangi

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI






Comments

Popular posts from this blog

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?