Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI


REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

Mencari kedai repair laptop di bangi kajang mahupun anda diputrajaya?
Kebetulan kedai kami berada di seksyen 12 sungai merab
Jalan menghala ke uniten.


  • Untuk pengetahuan puan-puan dan tuan-tuan  kedai kami berkonsep customer walk-in
    ye betul walk-in terus datang tidak perlu buat appointment kecuali untuk interview LI.
  • Kedai kami bukan sahaja repair laptop malah tukar alat ganti laptop seperti :
    -battery
    -charger
    -hardisk
    -screen
    -dan sebagainya
  • Dan juga, bukan setakat repair laptop malah kita juga repair macbook,

    Ada soalan? macbook tak boleh on, semalam boleh on hari ini tiba-tiba tak boleh on pulak? kerja dah banyak tak silap adoi macam mana ye?
  • Soalan kedua? macbook tak ada display, adoi dah la ada presentation kena buat jap lagi nak kena hantar macam mana ini? Stress la macam ni.

    Soalan ketiga? macbook tiba-tiba restart sendiri? baru je on tiba-tiba dia restart, adoi dengan kerja tak banyak siap lagi, boleh dapat DARAH TINGGI macam ini macbook ini buat.
  • Macbook atau laptop dua-dua sama je kalau problem.
  • Anda terasa stress dengan laptop atau macbook anda? slow macam siput, siap boleh bancuh air kopi? adakah slow sampai dia stack dekat logo apple ataupun di loding screen?
  • Boleh hantar kepada untuk buat checkup! Checkup FREE SHAJA.. FREEEEEEEEEEE tak perlu bayar apa-apa. Check problem + troubleshoot = FREE
  • Kalau pergi center kena bayar. RUGI LAA kami check free je!...


LOCATION KEDAI?

Kedai kami berada di seksyen 12 jalan sungai merab berhampiran perantau hil, depan sikit perantau hill akan nampak satu pintu gerbang besar, masuk pintu gerbang itu, Restoran RNZ
kedai kita sebelah kedai makan itu.

25min- DARI IOI CITY MALL PUTRAJAYA
15min- DARI UNITEN
10min- DARI KILANG DENSO
5min- DARI PETRONAS SEKSYEN 12

whatsapp = 60132986104
Google map = Okcs Bangi

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI






Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi