Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI


REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

Mencari kedai repair laptop di bangi kajang mahupun anda diputrajaya?
Kebetulan kedai kami berada di seksyen 12 sungai merab
Jalan menghala ke uniten.


  • Untuk pengetahuan puan-puan dan tuan-tuan  kedai kami berkonsep customer walk-in
    ye betul walk-in terus datang tidak perlu buat appointment kecuali untuk interview LI.
  • Kedai kami bukan sahaja repair laptop malah tukar alat ganti laptop seperti :
    -battery
    -charger
    -hardisk
    -screen
    -dan sebagainya
  • Dan juga, bukan setakat repair laptop malah kita juga repair macbook,

    Ada soalan? macbook tak boleh on, semalam boleh on hari ini tiba-tiba tak boleh on pulak? kerja dah banyak tak silap adoi macam mana ye?
  • Soalan kedua? macbook tak ada display, adoi dah la ada presentation kena buat jap lagi nak kena hantar macam mana ini? Stress la macam ni.

    Soalan ketiga? macbook tiba-tiba restart sendiri? baru je on tiba-tiba dia restart, adoi dengan kerja tak banyak siap lagi, boleh dapat DARAH TINGGI macam ini macbook ini buat.
  • Macbook atau laptop dua-dua sama je kalau problem.
  • Anda terasa stress dengan laptop atau macbook anda? slow macam siput, siap boleh bancuh air kopi? adakah slow sampai dia stack dekat logo apple ataupun di loding screen?
  • Boleh hantar kepada untuk buat checkup! Checkup FREE SHAJA.. FREEEEEEEEEEE tak perlu bayar apa-apa. Check problem + troubleshoot = FREE
  • Kalau pergi center kena bayar. RUGI LAA kami check free je!...


LOCATION KEDAI?

Kedai kami berada di seksyen 12 jalan sungai merab berhampiran perantau hil, depan sikit perantau hill akan nampak satu pintu gerbang besar, masuk pintu gerbang itu, Restoran RNZ
kedai kita sebelah kedai makan itu.

25min- DARI IOI CITY MALL PUTRAJAYA
15min- DARI UNITEN
10min- DARI KILANG DENSO
5min- DARI PETRONAS SEKSYEN 12

whatsapp = 60132986104
Google map = Okcs Bangi

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI






Comments

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?