Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop

Image
Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop
Hari ini admin ingin berkongi sikit masalah laptop hp pavilion 14slow dan hangteruk. Banyak pengunalaptop hp pavilion 14mengadu dan juga mengkritik kenapa laptop hp pavilion 14 ini menjadi slow dan selalu hang.
Puas mencari kedai repair laptop sekitar bangi ini, susah betul nak cari sampai kena google akhirnya jumpa satu nama kedai computer iaitu ok computer solution bangi.
Owner laptop hp pavilion 14 ini mengadu kepada kami laptop hp pavilion 14 beliau kerap hang dan application freeze( maksudnya semua benda tak begerak, kena force shutdown laptop)(tekan button on lama-lama)

Owner laptop hp pavilion 14 ini memberitahu kami sebelom ini laptop hp paviliom 14 beliau 2gb ram dan beliau tukar 2gb jadi 4gb ram, beliau memberitahu laptop dia laju sekejap tak sampai sebulan jadi balik masalah laptop  slow dan hang ini, owner memberitahu dia sangat-sangat STRESS dah la kerja banyak tidak siap, serta masa tengah nak present…

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI


REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

Mencari kedai repair laptop di bangi kajang mahupun anda diputrajaya?
Kebetulan kedai kami berada di seksyen 12 sungai merab
Jalan menghala ke uniten.


  • Untuk pengetahuan puan-puan dan tuan-tuan  kedai kami berkonsep customer walk-in
    ye betul walk-in terus datang tidak perlu buat appointment kecuali untuk interview LI.
  • Kedai kami bukan sahaja repair laptop malah tukar alat ganti laptop seperti :
    -battery
    -charger
    -hardisk
    -screen
    -dan sebagainya
  • Dan juga, bukan setakat repair laptop malah kita juga repair macbook,

    Ada soalan? macbook tak boleh on, semalam boleh on hari ini tiba-tiba tak boleh on pulak? kerja dah banyak tak silap adoi macam mana ye?
  • Soalan kedua? macbook tak ada display, adoi dah la ada presentation kena buat jap lagi nak kena hantar macam mana ini? Stress la macam ni.

    Soalan ketiga? macbook tiba-tiba restart sendiri? baru je on tiba-tiba dia restart, adoi dengan kerja tak banyak siap lagi, boleh dapat DARAH TINGGI macam ini macbook ini buat.
  • Macbook atau laptop dua-dua sama je kalau problem.
  • Anda terasa stress dengan laptop atau macbook anda? slow macam siput, siap boleh bancuh air kopi? adakah slow sampai dia stack dekat logo apple ataupun di loding screen?
  • Boleh hantar kepada untuk buat checkup! Checkup FREE SHAJA.. FREEEEEEEEEEE tak perlu bayar apa-apa. Check problem + troubleshoot = FREE
  • Kalau pergi center kena bayar. RUGI LAA kami check free je!...


LOCATION KEDAI?

Kedai kami berada di seksyen 12 jalan sungai merab berhampiran perantau hil, depan sikit perantau hill akan nampak satu pintu gerbang besar, masuk pintu gerbang itu, Restoran RNZ
kedai kita sebelah kedai makan itu.

25min- DARI IOI CITY MALL PUTRAJAYA
15min- DARI UNITEN
10min- DARI KILANG DENSO
5min- DARI PETRONAS SEKSYEN 12

whatsapp = 60132986104
Google map = Okcs Bangi

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI






Comments

Popular posts from this blog

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh