Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

Solved : Laptop Slow dan cepat hang | Kedai repair laptop bangi

Solved :  Laptop Slow dan cepat hang | Kedai repair laptop bangi


Kedai repair laptop bangi, hari ini kita ingin berkongsikan laptop slow gila dan cepat hang.

Kita bersama encik ikhwan dari putrajaya mengadu laptop beliau slow dan cepat hang      lepas 2-3 game.

Dengan rasa tidak puas hati encik ikhwan google kedai computer berhampiran beliau dan jumpa facebook kami ok computer solution bangi

Dengan rasa tidak puas hati encik ikhwan terus datang ke kedai kami untuk buat checkup nasib check free je..

Setelah technician kami troubleshoot rupa-rupanya laptop beliau terlalu banyak app running background serta panas yang menyebabkan 
laptop slow gila dan cepat hang akibat panas

Dengan pantas kami terus suggest buat service tukar thermal paste dan cleaning dan uninstail app yang tidak guna,

Setelah siap memang nampak perubahan performance laptop beliau

Dengan itu 
laptop slow dan cepat hang telah diselesaikan boleh kami. Adakah laptop anda slow dan cepat hang seperti LAPTOP encik ikhwan? boleh datang dan troubleshoot PERCUMA dari kami ok computer solution bangi.. 

Akhir sekali laptop slow dan cepat hang telah selesai oleh kami. Encik ikhwan dapat menyiapkan kerja beliau tanpa terganggu laptop slow dan cepat hang itu.

Adakah laptop anda Slow dan cepat hang? boleh hantar kepada kami untuk buat checkup PERCUMA.

LOCATION KEDAI?

Kedai kami berada di seksyen 12 jalan sungai merab berhampiran perantau hil, depan sikit perantau hill akan nampak satu pintu gerbang besar, masuk pintu gerbang itu, Restoran RNZ
kedai kita sebelah kedai makan itu.

25min- DARI IOI CITY MALL PUTRAJAYA
15min- DARI UNITEN
10min- DARI KILANG DENSO
5min- DARI PETRONAS SEKSYEN 12

whatsapp = 60132986104
Google map = Okcs Bangi





Comments

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?