Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

Solved : Laptop Slow dan cepat hang | Kedai repair laptop bangi

Solved :  Laptop Slow dan cepat hang | Kedai repair laptop bangi


Kedai repair laptop bangi, hari ini kita ingin berkongsikan laptop slow gila dan cepat hang.

Kita bersama encik ikhwan dari putrajaya mengadu laptop beliau slow dan cepat hang      lepas 2-3 game.

Dengan rasa tidak puas hati encik ikhwan google kedai computer berhampiran beliau dan jumpa facebook kami ok computer solution bangi

Dengan rasa tidak puas hati encik ikhwan terus datang ke kedai kami untuk buat checkup nasib check free je..

Setelah technician kami troubleshoot rupa-rupanya laptop beliau terlalu banyak app running background serta panas yang menyebabkan 
laptop slow gila dan cepat hang akibat panas

Dengan pantas kami terus suggest buat service tukar thermal paste dan cleaning dan uninstail app yang tidak guna,

Setelah siap memang nampak perubahan performance laptop beliau

Dengan itu 
laptop slow dan cepat hang telah diselesaikan boleh kami. Adakah laptop anda slow dan cepat hang seperti LAPTOP encik ikhwan? boleh datang dan troubleshoot PERCUMA dari kami ok computer solution bangi.. 

Akhir sekali laptop slow dan cepat hang telah selesai oleh kami. Encik ikhwan dapat menyiapkan kerja beliau tanpa terganggu laptop slow dan cepat hang itu.

Adakah laptop anda Slow dan cepat hang? boleh hantar kepada kami untuk buat checkup PERCUMA.

LOCATION KEDAI?

Kedai kami berada di seksyen 12 jalan sungai merab berhampiran perantau hil, depan sikit perantau hill akan nampak satu pintu gerbang besar, masuk pintu gerbang itu, Restoran RNZ
kedai kita sebelah kedai makan itu.

25min- DARI IOI CITY MALL PUTRAJAYA
15min- DARI UNITEN
10min- DARI KILANG DENSO
5min- DARI PETRONAS SEKSYEN 12

whatsapp = 60132986104
Google map = Okcs Bangi





Comments

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA