Posts

Showing posts from November, 2018

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Image
Lama juga admin tak update blog ini Jadi kita update location kedai dulu.. so yang mana tak tahu kedai kami di mana kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul 15min- Dari ioi putrajaya 10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill
Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya
nak format laptop pun boleh window 7 window 8 window 10 siap dalam 2jam (format clean) kalau backup ambil masa sikit
Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya

Tapi kalau hardisk terlampau slow, barangkali hardisk bos dah barai kena tukar hardisk baru hardisk baru ada stock boleh siap hari yang sama
Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya
Service PC / laptop dalam 2jam dah siap kenapa perlu service? kalau tak service akan jadi seperti gambar di atas dan di bawah.
Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya




Battery macbook kembung, boleh hantar ke kedai untuk checkup free je kalau bos / sis hantar ke center ken…