Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Lama juga admin tak update blog ini

Jadi kita update location kedai dulu.. so yang mana tak tahu kedai kami di mana
kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya

nak format laptop pun boleh
window 7
window 8
window 10
siap dalam 2jam (format clean) kalau backup ambil masa sikit

Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya


Tapi kalau hardisk terlampau slow, barangkali hardisk bos dah barai 
kena tukar hardisk baru
hardisk baru ada stock boleh siap hari yang sama 

Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya

Service PC / laptop dalam 2jam dah siap
kenapa perlu service? kalau tak service akan jadi seperti gambar di atas dan di bawah.

Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya





 Battery macbook kembung, boleh hantar ke kedai untuk checkup free je kalau bos / sis hantar ke center kena cas.. rugi tau

Kedai computer bandar baru bangi-kajang-putrajaya






kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Waze Ok computer solution bangi

Waktu Pejabat:
Isnin - Sabtu 10pagi-9malam
Ahad Cuti

Comments

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi