Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

Format Laptop Murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA

MENCARI KEDAI FORMAT LAPTOP MURAH SEKITAR BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA ?





FORMAT Laptop MURAH anda dengan hanya Rm50

...INSTALL windows πŸ“£ + driverπŸ”° + Microsoft officeπŸ“πŸ“...

WINDOWS 7πŸ“ (SAMA HARGA)

-WINDOWS 8πŸ“ (SAMA HARGA)

-WINDOWS 10πŸ“(SAMA HARGA)

...LAPTOP SLOW DAN BERAT? 🚨TAKDA DISPLAY? 😩 TAK BOLEH ON?😭😭

SEMALAM ELOK HARI INI TAK ELOK PULAK....

boleh hantar kepada kami utk checkup ...

-CHECKUP LAPTOP πŸ’»πŸ’»πŸ’» (FREE JE)😰😰😰

troubleshoot problem FREE kalau pergi center kena bayar, membazir duit buat apa? πŸ’°πŸ’°....

-bukan laptop je check free macbook pun 😎😎...

Note : 50 orang terawalDM terawal akan dapat FREE VOUCHER RM10 πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ


kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA

nak format laptop pun boleh
window 7
window 8
window 10
siap dalam 2jam (format clean) kalau backup ambil masa sikit

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA


Tapi kalau hardisk terlampau slow, barangkali hardisk bos dah barai 
kena tukar hardisk baru
hardisk baru ada stock boleh siap hari yang sama 

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA

Service PC / laptop dalam 2jam dah siap
kenapa perlu service? kalau tak service akan jadi seperti gambar di atas dan di bawah.

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA





 Battery macbook kembung, boleh hantar ke kedai untuk checkup free je kalau bos / sis hantar ke center kena cas.. rugi tau

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA






kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Waze Ok computer solution bangi

Waktu Pejabat:
Isnin - Sabtu 10pagi-9malam
Ahad Cuti

Servis Apple Macbook Pro A1278 PANAS / Repair macbook putrajaya


Comments

Popular posts from this blog

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?