Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

Format Laptop Murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA

MENCARI KEDAI FORMAT LAPTOP MURAH SEKITAR BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA ?





FORMAT Laptop MURAH anda dengan hanya Rm50

...INSTALL windows πŸ“£ + driverπŸ”° + Microsoft officeπŸ“πŸ“...

WINDOWS 7πŸ“ (SAMA HARGA)

-WINDOWS 8πŸ“ (SAMA HARGA)

-WINDOWS 10πŸ“(SAMA HARGA)

...LAPTOP SLOW DAN BERAT? 🚨TAKDA DISPLAY? 😩 TAK BOLEH ON?😭😭

SEMALAM ELOK HARI INI TAK ELOK PULAK....

boleh hantar kepada kami utk checkup ...

-CHECKUP LAPTOP πŸ’»πŸ’»πŸ’» (FREE JE)😰😰😰

troubleshoot problem FREE kalau pergi center kena bayar, membazir duit buat apa? πŸ’°πŸ’°....

-bukan laptop je check free macbook pun 😎😎...

Note : 50 orang terawalDM terawal akan dapat FREE VOUCHER RM10 πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ


kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA

nak format laptop pun boleh
window 7
window 8
window 10
siap dalam 2jam (format clean) kalau backup ambil masa sikit

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA


Tapi kalau hardisk terlampau slow, barangkali hardisk bos dah barai 
kena tukar hardisk baru
hardisk baru ada stock boleh siap hari yang sama 

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA

Service PC / laptop dalam 2jam dah siap
kenapa perlu service? kalau tak service akan jadi seperti gambar di atas dan di bawah.

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA





 Battery macbook kembung, boleh hantar ke kedai untuk checkup free je kalau bos / sis hantar ke center kena cas.. rugi tau

Format laptop murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA






kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Waze Ok computer solution bangi

Waktu Pejabat:
Isnin - Sabtu 10pagi-9malam
Ahad Cuti

Servis Apple Macbook Pro A1278 PANAS / Repair macbook putrajaya


Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi