Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop

Image
Solved masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang | kedai repair laptop contoh gambar laptop hp pavilion 14 Hari ini admin ingin berkongi sikit masalah laptop hp pavilion 14 slow dan hang teruk . Banyak penguna laptop hp pavilion 14 mengadu dan juga  mengkritik kenapa laptop hp pavilion 14 ini menjadi slow dan selalu hang . Puas mencari kedai repair laptop sekitar bangi ini, susah betul nak cari sampai kena google akhirnya jumpa satu nama kedai computer iaitu o k computer solution bangi . Owner laptop hp pavilion 14 ini mengadu kepada kami laptop hp pavilion 14 beliau kerap hang dan application freeze ( maksudnya semua benda tak begerak, kena force shutdown laptop) (tekan button on lama-lama) Owner laptop hp pavilion 14 ini memberitahu kami sebelom ini laptop hp paviliom 14 beliau 2gb ram dan beliau tukar 2gb jadi 4gb ram , beliau memberitahu laptop dia l aju sekejap tak sampai sebulan jadi balik masalah laptop  slow dan hang ini , owner memb

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

  • Kami repair laptop kerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah
  • Kami repair laptop kerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah



  • Selain itu kami repair laptop kerosakkan hardisk atau khidmat format laptop murah-murah jer
    contoh dibawah.

  • Seterusnya kami menyediakan khidmat servis laptop, contoh macam laptop cepat panas, habuk penuh haa boleh la mai hantar kat kami, servis laptop kejap je tak sampai 2jam pun boleh rosak tau kalau tak pernah servis laptop ni. baik hantar untuk servis sebelom jadi kerosakkan motherboard


Menghadapi masalah yang sama seperti diatas? ataupun stress dengan laptop lembab? Kerja banyak tak silap sebabkan laptop slow?
Buka application je terus not responding? 😫😫
.
ha boleh dm admin terus. kalau utk fast response! boleh whatsapp saya terus 😉
.
utk WhatsApp office
📲 www.wasap.my/60132986104
.
nak whatsapp admin terus pn boleh.😝
📲 www.wasap.my/60102106221

location kedai ?



kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Waze Ok computer solution bangi

Waktu Pejabat:
Isnin - Sabtu 10pagi-9malam
Ahad Cuti

Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh