Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

Kedai repair laptop bangi dan kajang | Okcs Bangi

Kedai repair laptop bangi dan kajang | Okcs Bangi


Artikel hari ini solved masalah laptop lenovo x220 screen pecah, merata cari kedai repair laptop bangi dan kajang untuk alat ganti screen lenovo x220.



Pecah berderai screen laptop lenovo x220, tehnician mengambil masa 30-45min untuk memasang screen baru (ikut pada stock screen) 


 proses pemasangan screen baru pada laptop lenovo x220.




Setelah siap pasang



Baru cantik screen laptop ini, tak perlu beli laptop baru pun dah cantik balik laptop lenovo x220 ini.
kalau korang ada laptop lama yang rosak tiba - tiba nak pakai balik, haa boleh la datang ke kedai kami.
Susah betul nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ini?
Merata mencari tapi tak jumpa - jumpa. Haaa kedai kami berhampiran perantau hill landmark kami
bersebelahan Restoran norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Waze Ok computer solution bangi

Waktu Pejabat:
Isnin - Sabtu 10pagi-9malam
Ahad Cuti  
location kedai ?




Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi