Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

Solved Laptop screen pecah-rosak! | Kedai Repair Laptop Bangi

Solved Laptop screen pecah | Kedai Repair Laptop Bangi


Pening kepala & sakit hati, tiba-tiba laptop screen pecah / rosak pulak mana la nak cari kedai repair bangi ini.
STRESS dengan kerja yang banyak, lagi-lagi time pkp/pkpb ini, dengan anak-anak ada online kelas,
pikir nak beli laptop baru je terus tapi tu la budjet takda pulak. adeh..
Laptop ok lagi, tukar screen sahaja dah boleh guna macam biasa. Penat juga cari kedai repair laptop bangi ini.
Kedai kami dekat je dengan bangi sebenarnya. 
Ada sesiapa cari kedai repair laptop bangi ? kedai kami dekat je dengan kilang denso, kedai kami berhampiran restoran makan perantau hill, betul2 sebelah kedai makan RNZ steamboot.

- Selalunya tukar screen laptop ini kejap je,
  dalam 30 - 40min macamtu. (tengok pada stock)
  elok buat appointment / tempahan dulu sebelom datang ke kedai.

Ha.. mencari kedai repair laptop bangi?
boleh tengok gambar dibawah hasil kerja kami serta laptop-laptop screen pecah / rosak


























Jadi dah puas hati dengan gambar diatas?
boleh wasap admin terus dekat link bawah ya 

Nak cari kedai repair laptop bangi? boleh je hantar ke ok computer solution bangi. dekat pun dekat.

kedai kami berhampiran perantau hil landmark kami bersebelahan Restoran Norhasnizul
15min- Dari ioi putrajaya
10min- Dari Uniten
5min- Dari kilang Denso
3min- Petronas Sungai merab (seksyen 12)
1min- Perantau hill

Waze Ok computer solution bangi

Waktu Pejabat:
Isnin - Sabtu 10pagi-8malam
Ahad Cuti

Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi