Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

HUBUNGI KAMI

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Pelanggan yang dihormati, sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan laptop, Macbook, Imac, komputer, anda boleh terus datang ke kedai kami di alamat yang tertera atau hubungi kami di nombor berikut:

101 LOT PT 37077
JALAN SUNGAI MERAB
KG DATO ABU BAKAR BAGINDA
43000 KAJANG
SELANGOR DARUL EHSAN

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS CALL/WASAP
KAMI 013-2986104 (Faiz)

-FB-ok computer solution bangi
-IG-ok computer solution bangi
-WAZE-ok computer solution bangi
-GOOGLE MAP-ok computer solution bangi





                             

Comments

  1. Hai, sy ada problem dgn iphone 5. Boleh repair kat sini ke?

    ReplyDelete
  2. assalam.. printer epson boleh repair ke disini eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w,salam maaf atas kelewatan membalas comment encik..
      sorry printer kita tidak buat

      Delete
    2. sebarang pertanyaan lain boleh hubungi 013-2986104

      Delete
  3. Laptop saya, Toshiba Sattelite seringkali restart dan keluar bluescreen. Apakah puncanya? Bolehkah diperbaiki? Berapa ya anggaran kos untuk diperbaiki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. restart dan keluar bluescreen sendiri..
      itu kena check dia punya window maybe window dh problem atau hdd yang problem..
      sorry lambat cik
      boleh PM or wasap ke 013-2986104

      Delete
  4. sebarang pertanyaan boleh Pm or call ke nbr 013-2986104

    ReplyDelete
  5. Salam, ade kerja kosong sebagai technician tak disini?

    ReplyDelete
  6. Salam, replacement untuk cover lid laptop Lenovo y50 ade tak? Agak2 berape lama perlu tggu?

    ReplyDelete
  7. Salam,pihak encik mengambil pelajar praktikal ?

    ReplyDelete
  8. apa nama email utk ok computer solution bangi eh?

    ReplyDelete
  9. Kalau phone biasa boleh repair sini jugak ke?

    ReplyDelete
  10. Battery dan adaptor Toshiba satelite m22 dan compaq v3000 ada?

    ReplyDelete
  11. slm boss blh baiki tak klau cpu pc problem

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi