Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

HUBUNGI KAMI

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Pelanggan yang dihormati, sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan laptop, Macbook, Imac, komputer, anda boleh terus datang ke kedai kami di alamat yang tertera atau hubungi kami di nombor berikut:

101 LOT PT 37077
JALAN SUNGAI MERAB
KG DATO ABU BAKAR BAGINDA
43000 KAJANG
SELANGOR DARUL EHSAN

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS CALL/WASAP
KAMI 013-2986104 (Faiz)

-FB-ok computer solution bangi
-IG-ok computer solution bangi
-WAZE-ok computer solution bangi
-GOOGLE MAP-ok computer solution bangi





                             

Comments

  1. Hai, sy ada problem dgn iphone 5. Boleh repair kat sini ke?

    ReplyDelete
  2. assalam.. printer epson boleh repair ke disini eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w,salam maaf atas kelewatan membalas comment encik..
      sorry printer kita tidak buat

      Delete
    2. sebarang pertanyaan lain boleh hubungi 013-2986104

      Delete
  3. Laptop saya, Toshiba Sattelite seringkali restart dan keluar bluescreen. Apakah puncanya? Bolehkah diperbaiki? Berapa ya anggaran kos untuk diperbaiki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. restart dan keluar bluescreen sendiri..
      itu kena check dia punya window maybe window dh problem atau hdd yang problem..
      sorry lambat cik
      boleh PM or wasap ke 013-2986104

      Delete
  4. sebarang pertanyaan boleh Pm or call ke nbr 013-2986104

    ReplyDelete
  5. Salam, ade kerja kosong sebagai technician tak disini?

    ReplyDelete
  6. Salam, replacement untuk cover lid laptop Lenovo y50 ade tak? Agak2 berape lama perlu tggu?

    ReplyDelete
  7. Salam,pihak encik mengambil pelajar praktikal ?

    ReplyDelete
  8. apa nama email utk ok computer solution bangi eh?

    ReplyDelete
  9. Kalau phone biasa boleh repair sini jugak ke?

    ReplyDelete
  10. Battery dan adaptor Toshiba satelite m22 dan compaq v3000 ada?

    ReplyDelete
  11. slm boss blh baiki tak klau cpu pc problem

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Kedai repair laptop macbook | okcs bangi