Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

Image
Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OKCS Bangi

- Orang kata nak cari kedai repair laptop bangi dan kajang ni susah gila. Puas google tapi tak jumpa, ha berita baik pada warga bangi dan kajang, Ok Computer solution bangi repair laptop di sini. Kami dah lama beroperasi sebenarnya tapi malangnya google map tidak di claim, malangnya google map kami telah suspended. Jadi kena buat baru la nampaknya.

- Jadi kepada warga bangi dan kajang kami repair laptop. Kami repair laptop dari brand A-T adalah brand Acer sehingga Toshiba (maksudnya acer asus lenovo samsung msi alienware dell toshiba)

- Jadi kami repair laptop kerosakkan apa?

Kami repair laptopkerosakkan motherboard (contohnya laptop tidak boleh on akibat disambar petir yang menyebabkan chipset dekat motherboard terbakar, kami boleh tukar chipset yang terbakar itu dengan yang baru) contoh macam dibawah Kami repair laptopkerosakkan screen, ( contah screen laptop pecah, kami boleh tukar screen yang baru ) contoh macam dibawah


Selain itu kami repai…

HUBUNGI KAMI

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Pelanggan yang dihormati, sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan laptop, Macbook, Imac, komputer, anda boleh terus datang ke kedai kami di alamat yang tertera atau hubungi kami di nombor berikut:

101 LOT PT 37077
JALAN SUNGAI MERAB
KG DATO ABU BAKAR BAGINDA
43000 KAJANG
SELANGOR DARUL EHSAN

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS CALL/WASAP
KAMI 013-2986104 (Faiz)

-FB-ok computer solution bangi
-IG-ok computer solution bangi
-WAZE-ok computer solution bangi
-GOOGLE MAP-ok computer solution bangi





                             

Comments

  1. Hai, sy ada problem dgn iphone 5. Boleh repair kat sini ke?

    ReplyDelete
  2. assalam.. printer epson boleh repair ke disini eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w,salam maaf atas kelewatan membalas comment encik..
      sorry printer kita tidak buat

      Delete
    2. sebarang pertanyaan lain boleh hubungi 013-2986104

      Delete
  3. Laptop saya, Toshiba Sattelite seringkali restart dan keluar bluescreen. Apakah puncanya? Bolehkah diperbaiki? Berapa ya anggaran kos untuk diperbaiki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. restart dan keluar bluescreen sendiri..
      itu kena check dia punya window maybe window dh problem atau hdd yang problem..
      sorry lambat cik
      boleh PM or wasap ke 013-2986104

      Delete
  4. sebarang pertanyaan boleh Pm or call ke nbr 013-2986104

    ReplyDelete
  5. Salam, ade kerja kosong sebagai technician tak disini?

    ReplyDelete
  6. Salam, replacement untuk cover lid laptop Lenovo y50 ade tak? Agak2 berape lama perlu tggu?

    ReplyDelete
  7. Salam,pihak encik mengambil pelajar praktikal ?

    ReplyDelete
  8. apa nama email utk ok computer solution bangi eh?

    ReplyDelete
  9. Kalau phone biasa boleh repair sini jugak ke?

    ReplyDelete
  10. Battery dan adaptor Toshiba satelite m22 dan compaq v3000 ada?

    ReplyDelete
  11. slm boss blh baiki tak klau cpu pc problem

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Format Laptop Murah di BANGI.KAJANG.PUTRAJAYA