Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

NEW KEYBOARD

Cari Keyboard Laptop Anda

Kepakaran kami adalah membekalkan keyboard yang terbaik untuk anda!
Sehingga anda dapat menggembirakan diri anda dan orang lain juga!

Klik di bawah untuk jenama laptop yang anda perlukan. Jika tiada dalam
senarai sila hubungi kami sekarang!

White Color

Black Color


e-Machine






















Toshiba L635-S3012


Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. 
Pelanggan yang dihormati, sekiranya anda 
mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan laptop, 
Macbook, Imac, komputer, anda boleh terus datang 
ke kedai kami di alamat yang tertera atau hubungi 
kami di nombor berikut:

101 LOT PT 37077
JALAN SUNGAI MERAB
KG DATO ABU BAKAR BAGINDA
43000 KAJANG
SELANGOR DARUL EHSAN

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS CALL/WASAP
KAMI 013-2986104 (Faiz)

-FB-ok computer solution bangi
-IG-ok computer solution bangi
-WAZE-ok computer solution bangi
-GOOGLE MAP-ok computer solution bangi





Comments

Popular posts from this blog

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi