Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi

Image
Repair Dan Servis Macbook Bangi & Putrajaya | Ok Computer Solution Bangi
JAP!Macbook kena servis ke?!!
Tak pernah dengar pun macbook kena servis ke? selalu guna macbook kita sleep terus je tak pernah pulak dengar macbook kena servis. Jap korang tak pernah dengar ke macbook sebenarnya kena servis setahun sekali? 
Tak pernah dengar ke ? sebenarnya sama je dengan laptop, kalau tak pernah dengar meh admin cerita apa kelebihan servis macbook ini sebenarnya.
Kelebihan servis macbook?
Lebih sejuk daripada biasa. (wow sejuk macam mana tu?)Kenapa lebih sejuk pulak?Bila habuk tebal sekat pada fan masalah akan timbul adalah fan tidak  berfungi udara panas akan terkumpul sebab tulah kadang-kadang Macbook tutup sendiri atau mati sendiriBila fan tak pusing motherboard boleh terbakar tau. hati hati. harga untuk repair motherboard macbook sangatlah tinggi, boleh cecah ribu-ribu ringgi sekali motherboard dh rosak.So bila fan bebas dari habuk yang sekat udara panas senang keluar jadi macbook lebih sej…

NEW SCREEN LAPTOP

Cari skrin laptop anda

Kami di OK Computer Solution  mempunyai pengalaman dalam bidang menukar skrin laptop selama 5 tahun. Secara purata kami menukar hampir seribu skrin laptop dalam tempoh satu tahun
Untuk mengetahui sama ada kami pernah menukar skrin laptop anda atau tidak cari di bawah
Jika laptop anda tiada, kami bersedia menerima cabaran untuk membantu menyelesaikan masalah anda!

APPLE MACBOOK
Macbook Pro / Macbook Pro
Macbook Air

ACER

Acer Aspire One
Acer Aspire One Happy
Acer Aspire 4736
Acer Aspire 4736F
Acer Aspire 4736Z
Acer Aspire 4736G
Acer Aspire 4253
Acer Aspire 4551
Acer Aspire 4738
Acer Aspire 4750
Acer Aspire 4530
Acer Aspire 4752
Acer Aspire 4752Z
Acer Aspire 2920
Acer Aspire 4520
Acer Apsire 4530
Acer Aspire 4730
Acer Aspire 4732
Acer Aspire 4741
Acer Aspire 4743
Acer Aspire 4745
Acer Aspire 4755
Acer Aspire 4935
Acer Aspire 4752
Acer Aspire 5052
Acer Aspire 5500
Acer aspire 5532
Acer Aspire One Happy
Acer Aspire 1810T
Acer Aspire 4920
Acer Aspire One d207
Acer Aspire V5-431 
Acer Aspire V5-471
Acer Aspire 5920G
Acer Aspire 4935G
Acer Aspire E1-471
Acer Aspire E1-522
Acer Ultrabook M3

ASUS

Asus K43u
Asus U32u
Asus K50ad
Asus K43u Series
Asus EEE Pc
Asus A43s
Asus Aj8s
Asus A42n
Asus A42j
Asus A42f

COMPAQ

Hp Compaq 510
Compaq Presario CQ40
Hp Pavilion G4
Hp Pavilion DV4
Hp Mini
Hp Mini 210
Hp G42
Hp Compaq 6910P
Compaq Presario CQ42
Compaq Presario C700
Compaq Presario CQ35
Hp 450
Compaq Presario CQ45
Compaq Presario CQ50
Compaq Presario V3000
Compaq Presario M2000
Hp Pavilion DV6000
Compaq Presario V2000
Hp Pavilion Dm3
Hp Pavilion DV2
Hp Pavilion Dv6
Hp Pavilion Dv9000
Hp Pavilion Tx2000
Hp Compaq 6535b
Hp Pavilion Tx2500
Compaq 435
Hp Pavilion Tx1000

DELL

Dell Latitude E4200
Dell Inspiron 1440
Dell Inspiron N4010
Dell Inspiron 1420
Dell Studio 1435
Dell Inspiron 1525
Dell Inspiron 6400
Dell laltitude D610
Dell Inspiron N5010
Dell XPS M1530
Dell Inspiron N4030
Dell Inspiron N4050
Dell Inspiron p03T
Dell Studio 1558
Deel Inspiron pp41L

LENOVO

Lenovo T500
Lenovo R40
Lenovo B450
Lenovo G405
Lenovo G455
Lenovo G460
Lenovo G470
Lenovo G480
Lenovo G475
Lenovo G580 
Lenovo G50-45
Lenovo S10
Lenovo V460
Lenovo Y450
Lenovo SL400
Lenovo T400
Lenovo X100E

TOSHIBA

Toshiba Satellite M100
Toshiba Portage  M200
Toshiba Satellite M300
Toshiba Satellite L40
Toshiba Satellite L200
Toshiba Satellite L510
Toshiba Satellite L645
Toshiba Satellite L745
Toshiba Satellite L755
Toshiba Satellite L310
Toshiba Satellite C640
Toshiba Satellite C310
Toshiba Satellite NB520


SAMSUNG

Samsung N148
Samsung R411
Samsung R440
Samsung R480
Samsung RV413

SONY

Sony Vaio FZ17G
Sony Vaio CS26G
Sony Vaio VPCX125LG
Sony Vaio VPCEE23FX
Sony Vaio VPCEA36FG
Sony Vaio SR36GN

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

REPAIR LAPTOP | OKCS BANGI

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?

Kedai repair laptop macbook | okcs bangi