Solved : Laptop Lenovo G400s keyboard Tertekan sendiri

Image
Solved : Laptop lenovo G400s Keyboard tertekan sendiri -
Kedai repair laptop Bangi

artikel harini tentang laptop lenovo g400s keyboard tertekan sendiri.
Mula2 customer ini datang dan memberitahu bahawa laptop beliau, kerap hang dan keyboard, kadang kadang ok. kadang kadang tak ok.
technician kami meminta beliau tinggalkan laptop, untuk Proses troubleshoot, serta check condition laptop.
Beliau juga membaritahu, beliau stress dgn masalah laptop macamni. Rasa nak buang je laptop ini . lepas 1jam 30min check condition rupa rupa kena reformat balik windows dia dan kena tukar keyboard baru. baru boleh guna seperti biasa
baru puas hati, boleh guna seperti biasa.


Menghadapi masalah yang sama seperti diatas? ataupun stress dengan laptop lembab? Kerja banyak tak silap sebabkan laptop slow? Buka application je terus not responding? 😫😫
.
ha boleh dm admin terus. kalau utk fast response! boleh whatsapp saya terus 😉
.
utk WhatsApp office
📲 www.wasap.my/60132986104
.
nak whatsapp admin terus pn …

TESTIMONI


Pelanggan yang berpuas hati dengan servis kami. Agak-agak ada tak  gambar rakan anda 
di sini??

























"Servis memang tip top, dah 2 kali dah datang sini" 
Azhar Sulaiman - Pelakon Popular































"Ana seronok betul datang sini, hebat diorang 
                           ni repair laptop"
Akhil Hayy - Penyanyi, Penceramah Bebas

"Staf yang sangat peramah, rugi siapa yang tak servis 
laptop di sini"
Abdul Rahim - Penyanyi Kumpulan Nasyid In-Team


"They do a very good job, OK Computer Solution sangat hebat repair laptop"
Patrick Teoh - Pelakon Filem dan Personaliti Radio





























































































































Comments

Popular posts from this blog

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

KENAPA MACBOOK PRO CEPAT PANAS?