Masalah laptop off sendiri / auto shutdown

Image
Masalah laptop off sendiri / auto shutdown Artikel kali ini kita nk shere serba sedikit masalah laptop off sendiri / auto shutdown, sebenarnya banyak punca laptop off sendiri / auto shutodwn. semasa tengah guna laptop. buat kerja / assignment ataupun tengah guna zoom kelas online. Tiba tiba laptop off sendiri / auto shutdown. Masa ni pulak la nak laptop off sendiri / auto shutdown, takde ribut takda petir, tiba-tiba jadi laptop jadi macam ini. Jadi apa punca-puncanya laptop off sendiri / auto shutdown ? Masalah Battery, ya betul battery dah rosak walaupun battery stil ada  dalam 50%, try tukar dangan battery baru, kalau battery baru ok maksudnya battery laptop korang dah rosak. solution tukar battery baru. Ok tu untuk masalah battery , masalah lain, kadang-kadang sebab windows yang menyebabkan laptop off sendiri / auto shutodwn. windows dah problem ataupun kena virus boleh jadi. Selain itu, punca lain laptop off sendiri / auto shutdown, laptop dah lama tidak diservis . Ya lama tida

TESTIMONI


Pelanggan yang berpuas hati dengan servis kami. Agak-agak ada tak  gambar rakan anda 
di sini??

























"Servis memang tip top, dah 2 kali dah datang sini" 
Azhar Sulaiman - Pelakon Popular































"Ana seronok betul datang sini, hebat diorang 
                           ni repair laptop"
Akhil Hayy - Penyanyi, Penceramah Bebas

"Staf yang sangat peramah, rugi siapa yang tak servis 
laptop di sini"
Abdul Rahim - Penyanyi Kumpulan Nasyid In-Team


"They do a very good job, OK Computer Solution sangat hebat repair laptop"
Patrick Teoh - Pelakon Filem dan Personaliti Radio





























































































































Comments

Popular posts from this blog

2 Sebab Kenapa Caj Bateri Handphone Lambat Penuh

KEDAI KOMPUTER BANDAR BARU BANGI-KAJANG-PUTRAJAYA

Repair Laptop Bangi Dan Kajang | OK Computer Solution Bangi